Το καλάθι σας είναι άδειο.

Facial Patches για τις ρυτίδες στις γωνίες των ματιών και του στόματος

Print
Frownies επιθέματα προσώπου, χωρίς δραστικές χημικές ουσίες ή βελόνες. Σχεδιασμένα για να προσφέρεουν διαρκή αποτελέσματα με τη συνεχή χρήση. Για τις ρυτίδες στις γωνίες των ματιών και του στόματος.
με μεταφορικά Αποστολή μέσω Courier για 6,50 €
Base price with tax
Sales price 42,00 €
Total: 42,00 €
Total without tax: 42,00 €
Total discount:
Total Tax:
Τιμή / kg:
Brown_Hair_Model_CEM_400x
CEM_2018_top_down_outside_box_crop_3842x
CEM3000new2020crop_395x
Resized_20190517_155635_1599x
RW_CEM_Combo_cde61d96-4cb9-4700-abe1-1b842e4bd174_1009x
Sally_FBE_corners_of_mouth_close_up_4472x
sleeping-african-girl-cropped_8a82e2e3-58e8-474e-b287-5f142fce0ecb_4472x
Description

Περιγραφή

 

Frownies επιθέματα προσώπου, χωρίς δραστικές χημικές ουσίες ή βελόνες. Σχεδιασμένα για να προσφέρεουν διαρκή αποτελέσματα με τη συνεχή χρήση. Για τις ρυτίδες στις γωνίες των ματιών και του στόματος.

Σταματήστε το «πόδι της χήνας» στις γωνίες των ματιών σας πριν αυτό αποκτήσει βάθος χρησιμοποιώντας την καθιερωμένη σας ενυδατική κρέμα προσώπου σε συνδυασμό με τα επιθέματα FACIAL PATCHES της FROWNIES για την εξομάλυνση και την εξαφάνιση των ρυτίδων.

Οι γραμμές αυτές ξεκινούν ως ξηρό δέρμα που χάνει την ελαστικότητά του και εξελίσσονται σε βαθίες ρυτίδες που οφείλονται στην έντονη σύσπαση των μυών γύρω από τα μάτια.

Για τα οφέλη αντιγήρανσης, εάν βλέπετε ελαφρές ρυτίδες να αρχίζουν να εμφανίζονται στις γωνίες των ματιών σας, ενεργήστε άμεσα ενυδατώνοντας τακτικά και λειάνετε την επιδερμίδα σας με το κατάλληλο επίθεμα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

*ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ – «ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑΣ»*

Εάν αυτές οι γραμμές είναι ήδη βαθιές, σας προτείνουμε τη χρήση των αντίστοιχων επιθεμάτων κάθε βράδυ για τουλάχιστον 30 νύχτες, έτσι ώστε να επιτευχθεί μια εμφανώς ουσιαστική βελτίωση.

Ξεκινήστε αμέσως μόλις εντοπίσετε/παρατηρήσετε/διακρίνετε την ανησυχητική αυτή γραμμή χρησιμοποιώντας το επίθεμα για 3-4 νύχτες ανά εβδομάδα, έτσι ώστε να προλάβετε την εξέλιξη του βάθους αυτής.

Μερικές γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει και τα FROWNIES EYE GELS για να βοηθήσουν επιπλέον και τα σημεία αυτά.

Να διατηρείτε πάντοτε καλά ενυδατωμένη την εν λόγω περιοχή και μετά μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή του CORNERS OF MOUTH PATCH της FROWNIES.

Rose water

Για όμορφο, μαλακό δέρμα, μετά τον καθιερωμένο σας καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το ROSE WATER HYDRATOR SPRAY της FROWNIES σε ολόκληρο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ σας.

Το ενυδατικό αυτό σπρέι εξασφαλίζει την απόλυτη ισορροπία του pH του δέρματος, ενώ παράλληλα προκαλεί επιτάχυνση στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Το ροδόνερο από αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου προσφέρει μια θεραπεία ανάπλασης των ρυτίδων και βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης κηλίδων στο δέρμα. Το ροδόνερο, όπως και το υαλουρονικό οξύ, είναι ένα θαυμάσιο αναζωογονητικό που μπορεί να επωφεληθεί κανείς μετά την άσκηση, κατά τη διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών και, γενικότερα, οποτεδήποτε αισθανθεί κανείς ότι ένα ξηρό και ζεστό περιβάλλον απειλεί να αφυδατώσει και να επιβαρύνει το δέρμα του.

Το ROSE WATER HYDRATOR SPRAY της FROWNIES μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για την ανανέωση του προσώπου ή/και του λαιμού σας, καθώς και ως μία γενικότερη ελαφριά αντιρυτιδική θεραπεία.

Το ROSE WATER HYDRATOR SPRAY της FROWNIES δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των FBE και OEM επιθεμάτων FROWNIES.

Επίσης, διατηρεί τα FROWNIES EYE GELS υγρά και ενεργά κατά την φύλαξη αυτών για επαναλαμβανόμενη χρήση.

 

Συστατικά

 

Φυσικό σταθμισμένο αλεύκαντο χαρτί, Δεξτρίνη (καλαμπόκι), το χαρτί δεν έχει υποστεί καμία χημική επεξεργασία λεύκανσης και είναι φυσικά χρωματισμένο στο χρώμα του δέρματος. Το χαρτί επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ενισχύει την κανονική, φυσική αποκατάσταση αυτού τη νύχτα ενώ κοιμόσαστε.

Το χαρτί μπορεί να κοπεί και να προσαρμοστεί στο επιθυμητό, κατάλληλο σχήμα, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Έχοντας εξετάσει μεγάλη ποικιλία υλικών, διαπιστώσαμε ότι το χαρτί είναι το πιο ασφαλές, φυσικό και υγιεινό για το δέρμα του προσώπου. Το επίθεμα με βάση τη Δεξτρίνη είναι υποαλλεργικό και η εφαρμογή του έχει δοκιμαστεί και από πολλούς ανθρώπους με έντονη ευαισθησία στη γλουτένη.

Εάν, παρ’ όλα αυτά, έχετε ευαίσθητο δέρμα, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε ένα κομμάτι του επιθέματος στον καρπό σας τη πρώτη νύχτα, έτσι ώστε να ελέγξετε εάν το δέρμα σας αντιδρά σε αυτό κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Βίντεο

 

 

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.