Πίσω στο: Frownies Products

Facial Patches για τις ρυτίδες του μέτωπου και του μεσόφρυου

Print
Frownies επιθέματα προσώπου, χωρίς δραστικές χημικές ουσίες ή βελόνες. Σχεδιασμένα για να προσφέρουν διαρκή αποτελέσματα με τη συνεχή χρήση. Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων που εμφανίζονται στο μέτωπο και ανάμεσα από τα μάτια.
με μεταφορικά Αποστολή μέσω Courier για 6,50 €
Base price with tax
Sales price 42,00 €
Total: 42,00 €
Total without tax: 42,00 €
Total discount:
Total Tax:
Τιμή / kg:
Description

Frownies επιθέματα προσώπου, χωρίς δραστικές χημικές ουσίες ή βελόνες. Σχεδιασμένα για να προσφέρουν διαρκή αποτελέσματα με τη συνεχή χρήση. Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων που εμφανίζονται στο μέτωπο και ανάμεσα από τα μάτια.

ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΩΜΑΛΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ!

Τα επιθέματα αντιγήρανσης προσώπου FROWNIES βοηθούν να μαλακώσουν και να λειάνουν οι βαθιές ρυτίδες ή/και οι λεπτές γραμμές μηχανικά, χωρίς δραστικές χημικές ουσίες ή βελόνες. Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν διαρκή αποτελέσματα με τη συνεχή χρήση.

Τα FBE αντιμετωπίζουν τη φυσικά αιτία των ρυτίδων του προσώπου ανάμεσα στα μάτια («έντεκα»), καθώς και τις οριζόντιες ρυτίδες που εμφανίζονται στο μέτωπο. Κρατώντας τις πτυχές του προσώπου σας επίπεδες και χαλαρές ενώ κοιμόσαστε, δίνεται η ευκαιρία στο σώμα σας να χαλαρώσει τη μνήμη των μυών. Οι μύες του προσώπου δεν μπορούν να κινηθούν κάτω από το επίθεμα, έχοντας ως αποτέλεσμα να αποφεύγονται συνοφρυώματα και εκφράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου σας.

Παράλληλα, το χάρτινο επίθεμα επιτρέπει στο δέρμα σας να αναπνέει, προωθώντας έτσι και την αποκατάσταση και επισκευή του δέρματος.

Αυτό είναι το ηλικίας 125 ετών μυστικό της FROWNIES!


Φυσικό σταθμισμένο αλεύκαντο χαρτί, Δεξτρίνη (καλαμπόκι), το χαρτί δεν έχει υποστεί καμία χημική επεξεργασία λεύκανσης και είναι φυσικά χρωματισμένο στο χρώμα του δέρματος. Το χαρτί επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ενισχύει την κανονική, φυσική αποκατάσταση αυτού τη νύχτα ενώ κοιμόσαστε.

Το χαρτί μπορεί να κοπεί και να προσαρμοστεί στο επιθυμητό, κατάλληλο σχήμα, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Έχοντας εξετάσει μεγάλη ποικιλία υλικών, διαπιστώσαμε ότι το χαρτί είναι το πιο ασφαλές, φυσικό και υγιεινό για το δέρμα του προσώπου. Το επίθεμα με βάση τη Δεξτρίνη είναι υποαλλεργικό και η εφαρμογή του έχει δοκιμαστεί και από πολλούς ανθρώπους με έντονη ευαισθησία στη γλουτένη.

Εάν, παρ’ όλα αυτά, έχετε ευαίσθητο δέρμα, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε ένα κομμάτι του επιθέματος στον καρπό σας τη πρώτη νύχτα, έτσι ώστε να ελέγξετε εάν το δέρμα σας αντιδρά σε αυτό κατά οποιονδήποτε τρόπο.


Τα επιθέματα αντιρυτιδικής θεραπείας εφαρμόζονται απ’ ευθείας πάνω στις ρυτίδες ανάμεσα από τα μάτια ή/και στο μέτωπο.

Ισιώνετε το δέρμα, εφαρμόζετε τοπικά το επίθεμα και το αφήνετε για τουλάχιστον 3 ώρες, έτσι ώστε να μειωθούν οι ρυτίδες και οι γραμμές του προσώπου σας. Θα πρέπει το επίθεμα να καλύπτει την κάθε γραμμή ολόκληρη.

*ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ*

Εξομαλύνετε τις ρυτίδες με το που αυτές κάνουν την εμφάνισή τους με τη χρήση των επιθεμάτων Anti-Aging Wrinkle Treatment Patches της FROWNIES για μερικές μόνο νύχτες του μήνα, εφαρμόζοντάς τα απ’ ευθείας πάνω στις ρυτίδες/γραμμές.

Οι ρυτίδες/γραμμές στα πρώιμα στάδιά τους εμφανίζονται ηπιότερες μετά από 3 μόλις νύχτες, ενώ κάποιες βαθύτερες γραμμές ίσως απαιτήσουν λίγο περισσότερο.

Όταν οι ρυτίδες/γραμμές πάψουν πλέον να είναι ορατές, δεν θα χρειάζεται πια να χρησιμοποιείτε τα επιθέματα προσώπου.

Όταν δείτε τις γραμμές να επανεμφανίζονται, απλά εφαρμόζεται και πάλι τα επιθέματα. Είναι τόσο απλό!

Δεν θα χρειαστεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενέσιμου γεμίσματος ποτέ ξανά!


Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.