Το καλάθι σας είναι άδειο.

Όλα τα προϊόντα FROWNIES είναι ιδιαίτερα θρεπτικά και εμπλουτισμένα με ισχυρά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, έλαια φρούτων και ενυδατική αλόη – όλα, δηλαδή τα στοιχεία που εξασφαλίζουν την υγεία και απαλότητα του δέρματος.

Είναι πραγματικά 100% αγνά φυσικά προϊόντα που δεν περιέχουν κανενός είδους τεχνητά αρώματα, χημικά, συντηρητικά, ή οποιαδήποτε άλλα μη-ασφαλή για τον οργανισμό συστατικά. Έτσι, διατίθενται για το δέρμα σας προϊόντα φτιαγμένα με την υψηλότερη ποιότητα και χρησιμοποιώντας μόνο αποδεδειγμένα θρεπτικά οργανικά συστατικά.

Τα επιθέματα προσώπου για τις ρυτίδες αποτελούν τη βάση της FROWNIES και είναι σχεδιασμένα ώστε να αποτελέσουν σημαντικό μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σας.

Επαναλαμβανόμενες κινήσεις, όπως η πίεση που ασκείται τακτικά σε επιφάνειες του προσώπου σας, ή ακόμα και κάποια συγκεκριμένη στάση που πιθανότατα διατηρείτε κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορούν να έχουν επίδραση στις ρυτίδες σας («Πόδι της Χήνας», «ρυτίδες θυμού ή συνοφρύωσης», κ.ά.). Στη FROWNIES συνειδητοποιήσαμε ότι οι ενέσεις και οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν είναι απαραίτητα οι μόνες απαντήσεις! Αντιθέτως, θεωρήσαμε πολύ πιο φυσική και αποτελεσματική την επανεκπαίδευση των μυών, με τελικό στόχο την αποτροπή σχηματισμού ρυτίδων και γραμμών στο πρόσωπο.

Κατά την πιο βασική τους άποψη, τα αντιρυτιδικά επιθέματά μας ενεργούν ως συγκρατητές, αποτρέποντας επαναλαμβανόμενες κινήσεις των μυών του προσώπου σας ενώ κοιμάστε, ανακουφίζοντας παράλληλα το δέρμα σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής. Η εφαρμογή και η αφαίρεση των επιθεμάτων είναι ανώδυνη και, με σταθερή εφαρμογή, τα αποτελέσματα γίνονται όλο και πιο εμφανή κατά την πάροδο του χρόνου.

Η εμπιστοσύνη που τρέφουμε σε όλα μας τα προϊόντα αντιγήρανσης είναι διαμορφωμένη μέσα από γενιές προσεκτικής επανεξέτασης και επικαιροποίησης, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τον επιπλέον χρόνο που απαιτείται ώστε να γνωρίσουμε το δέρμα μας καλύτερα, παραμένοντας πάντοτε ενημερωμένοι, ώστε να μπορείτε εσείς να καρπωθείτε τα οφέλη.

Τα 125 χρόνια εμπειρίας και δοκιμασμένων τεχνικών που κρύβονται πίσω από το προϊόν που χρησιμοποιείτε εγγυώνται ότι τα επιθέματα παραμένουν σταθερά στη θέση τους κάνοντας αυτό που πρέπει για όσο εσείς κοιμόσαστε! Δεν εγχέεται κανενός είδους τοξίνη στον οργανισμό και το σώμα σας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι, ενώ τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι άμεσα, είναι σίγουρα μακράς διαρκείας.

Αντί, λοιπόν, να αναζητάτε χειρουργικές επεμβάσεις, δώστε μια ευκαιρία στα προϊόντα FROWNIES! Η σταθερή εφαρμογή αυτών δύναται να μειώσει των αριθμό των συσπάσεων των μυών του προσώπου σας ενώ κοιμάστε, αποδυναμώνοντας τους μύες αυτούς, χαρίζοντας στο δέρμα σας μια άψογη, χαλαρή και λαμπερή εμφάνιση.

Τα προϊόντα αντιγήρανσης FROWNIES, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται συνδυαστικά μεταξύ των, θα δώσουν στο δέρμα σας την αίσθηση και την εμφάνιση που πάντοτε επιθυμούσατε, ενώ ταυτόχρονα θα είσαστε βέβαιοι ότι θεραπεύετε το πρόσωπό σας σωστά.

Ενημερωθείτε και για τις μηνιαίες προσφορές μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και θυμηθείτε να ελέγχετε τακτικά τα μεγάλα συνδυαστικά πακέτα προσφορών μας!