Το καλάθι σας είναι άδειο.

Γραμμένες Κριτικές

Οφείλω να σας ενημερώσω ότι τα προϊόντα είναι καταπληκτικά και μερικά από τα σημάδια μου έχουν φύγει και κάποια άλλα είναι πολύ αχνά. Βοηθάει επίσης στις κηλίδες του πρόσωπου και του λαιμού Όλα τα κοντινά μου άτομα έχουν δει αλλαγή σε εμένα και αυτό με χαροποιεί πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Με εκτίμηση,

Luann Johnson

1

 

"Έχοντας χρησιμοποιήσει τα Frownies έχουν ελαχιστοποιηθεί οι ρυτίδες μου κατά πολύ.Ευχαριστώ πολύ!" 
Nathan Johnson
Makeup Artist 

 

2

 

"Είμαι μια απο τις γνωστούς ηθοποιούς που χρησημοποιούν αυτή την μέθοδο που όντως δουλεύει!
Racquel Welch
Raquel Welch Beyond the Cleavage (pg 102-104)

 

3

 

"Είχα δέρμα ευαίσθητο με ακμή και και ήμουν επιφυλακτική με τέτοια προϊόντα και δεν ήθελα να κάνω κακό στην καριέρα μου και στην δουλειά μου, με τα Frownies το πρόσωπο μου είναι πάλι φρέσκο!" 
Love, Vonnie
Vonzell Solomon, Ιαν. 2010

 4

 

"Είναι η πρώτη ενυδατική κρέμα που ενισχύει πραγματικά το δέρμα - είναι σπάνιο για μένα να δω σπυράκι στο πρόσωπο μου, πλέον είμαι σίγουρη για την Frownies! "

Danica McKellar, Ηθοποιός

 5

 

"Πέρασαν πολλές μέρες που κυκλοφορούσα με frownies στο μέτωπο μου στην γειτονιά, έδωσαν δραστικά αποτελέσματα όμως". 
Missy Pyle, Ηθοποιός

 

6

 

"Πήγα στο φαρμακείο και πήρα τα λεγόμενα frownies , έχουν κόλλα στην μία πλευρά και τα βάζετε εκεί που έχετε το πρόβλημα , σας εγγυούμαι το επόμενο πρωί ότι θα δείτε φοβερή αλλαγή!" 
Rene Russo Ηθοποιός

 

7

 

"Η δουλειά ενός καλλιτέχνη μακιγιάζ είναι να κάνει και να κρατήσει τα αστέρια όμορφα και λαμπερά. Τα Frownies με βοήθησαν να το κάνω για δεκαετίες."

David Anderson - Makeup Artist

 

8

"Ήθελα απλώς να πω ότι αγαπώ τα προϊόντα σας! Είμαι μοντέλο στη Νέα Υόρκη και ο ιδιοκτήτης του γραφείου μου έδωσε δείγματα από την εταιρεία σας. Μου έδωσε ένα κουτί frownies και είναι φοβερό. Οι πολύ αχνές γραμμές και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μου έχουν εξαφανιστεί! "
Danielle Pashko